Is the DUO JPMA Certified?
1858
views
The DUO is JPMA Certified and meets the requirements of 16 CFR 1227, "Safety Standard for Carriages and Strollers", and ASTM F833-13, "Standard
Consumer Safety Performance Specification for Carriages and Strollers".
